Paradentose (også kaldt parodontose) er en sygdom, der rammer en stor del af den danske befolkning og en sygdom, der kræver behandling. Hos Tandlægerne Rønn og Lund i Horsens har vi stor erfaring med behandling af parodontose og har behandlet parodontosepatienter på vores klinik i mange år.

Paradentose kan forebygges

Paradentose skyldes bakterier i tandkødet og du kan selv gøre meget for at forebygge sygdommen. Det er fx bevist, at grundig tandhygiejne omkring overgangen mellem tand og tandkød er vigtig for at forebygge paradentose, og at bl.a. rygning kan forhøje risikoen for at få sygdommen.

Derudover kan hyppige tandrensninger også hjælpe, hvis du har tendens til paradentose, og nogle gange er medicinsk behandling også nødvendig. Undlades behandling af paradentose kan tænderne i værste fald falde ud.

Behandling paradentose Horsens

Kontakt os for en tid, hvis du har brug for behandling af paradentose. Vi tager professionelt hånd om dig og dine tænder på vores klinik i Horsens.

Patienten på billederne har været ked af sine tænder igennem mange år, og valgte, efter behandling af sin parodontose, at få lavet et helt nyt tandsæt. 

Det har ændret hans liv, og det er også muligt for dig!

Klik på billede nedenfor og se forvandlingen.

Top
Thrane.nu