En tandlægebehandling kan nogle gange gå hen og blive stor, især hvis man har forsømt de regelmæssige tandeftersyn i flere år.

Finansiering af din behandling
Hos Tandlægerne Rønn og Lund samarbejder vi med Sundhed+ om at tilbyde dig en fleksibel finansiering af vores behandlinger.

Hurtigt og nemt
Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en kredit, som du kan bruge til at finansiere din behandling hos os.

Fleksibel betalingsordning
Som medlem af Sundhed+ får du adgang til en attraktiv betalingsordning, så du let kan dele betalingen for din behandling op i mindre bidder. Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale og du kan vælge at afdrage over helt op til 72 måneder.

Lån helt op til 50.000 kroner

Efter en tandbehandling på klinikken afregnes normalt med kort eller kontant. Du har derudover også mulighed for at benytte vores afbetalingsordning, hvor du kan låne op til 50.000 kr. (mindste beløb er 2.500 kr.).

Fordele ved lånet

  • Du får svar på din ansøgning om lån med det samme
  • Der er ingen skjulte omkostninger og fast rente
  • Pengene trækkes automatisk
  • Pengene udbetales direkte til Tandlægerne Rønn og Lund

Du har mulighed for at søge om finansiering af hele beløbet til betaling eller blot en del af beløbet. Vil du vide mere om Sundhed+ og deres betalingsordninger ved tandbehandling, kan du besøge deres hjemmeside www.sundhedplus.dk

Fuld fortrydelsesret inden for 14 dage

Ifølge Kreditaftalelovens §19 kan du inden for 14 dage fortryde den indgåede aftale om kredit. Fristen regnes fra den dag, du underskriver aftalen om kredit og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge loven.
Du skal som minimum være 18 år og være bosat i Danmark i mindst 4 år. Du må ikke være registreret som ‘dårlig betaler’.

Top
Thrane.nu