Del din tandlægeregning op i flere bidder

En tandlægebehandling kan nogle gange gå hen og blive stor, især hvis man har forsømt de regelmæssige tandeftersyn i flere år.

Hos Tandlægerne Rønn og Lund - Horsens Implantantcenter behøver du ikke længere tænke over renter og gebyrer, men kan udelukkende fokusere på dine tænder. Du har nemlig nu mulighed for at dele din regning op i flere bidder.

Lån helt op til 50.000 kroner

Efter en tandbehandling på klinikken afregnes normalt med kort eller kontant. Du har derudover også mulighed for at benytte vores afbetalingsordning, hvor du kan låne op til 50.000 kr. (mindste beløb er 2.500 kr.).

Fordele ved lånet

  • Du får svar på din ansøgning om lån med det samme
  • Der er ingen skjulte omkostninger og fast lav rente
  • Pengene trækkes automatisk
  • Pengene udbetales direkte til Tandlægerne Rønn og Lund

Du har mulighed for at søge om finansiering af hele beløbet til betaling eller blot en del af beløbet. Vil du vide mere om Denti’s betalingsordninger ved tandbehandling, kan du besøge deres hjemmeside www.denti.dk

Brug for hjælp til ansøgningen?

Har du problemer med at udfylde ansøgningen, hjælper vi gerne. Kom forbi klinikken, så hjælper vi dig med at udfylde låneansøgningen online. Lånedokumentet underskriver du med NemID, så det eneste du skal medbringe, er dit NemID kort.

Fuld fortrydelsesret inden for 14 dage

Ifølge Kreditaftalelovens §19 kan du inden for 14 dage fortryde den indgåede aftale om kredit. Fristen regnes fra den dag, du underskriver aftalen om kredit og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge loven.
Du skal som minimum være 18 år og være bosat i Danmark i mindst 4 år. Du må ikke være registreret som ‘dårlig betaler’.

Top
Thrane.nu