Vi er specialiserede i implantatbehandlinger

Gennem de seneste 25 år har vi gennem kurser i både ind- og udland dygtiggjort os indenfor implantatbehandlinger. Behandlingen udføres hurtigt og smertefrit med et flot og holdbart resultat.
Efter behandlingen kontakter vi dig for at følge med i, hvordan du har det. Og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, så du føler dig tryg og sikker.
Ring og bestil tid til undersøgelse og en uforpligtende behandlingsplan, så du kender dine muligheder. Bestil en tid her

Pris på tandimplantat

Når vi har undersøgt dig, og ikke mindst set omfanget af din behandling til din første konsultation, kan vi give dig et overslag og en pris.

Vi lægger stor vægt på, at du føler dig tryg her hos os - også når det gælder pris.

Om det bliver en let, medium eller svær behandling afhænger af mange ting. Det kan være din knoglekvalitet, dit bid, dine kosmetiske ønsker m.m. Derfor får du en sikker pris, inden du skal tage stilling til, om du vil have lavet behandlingen - eller evt. et alternativ.

Implantatbehandlinger

Implantatbehandlinger har været udført i over 40 år og er blevet forfinet de sidste 15-20 år. Næsten 100% af alle implantater vokser fast i kæben og efter 10 år fungerer ca 95% stadig. Pludselig sygdom, ubehandlet parodontose og rygning er faktorer som påvirker hvor godt det går.

 

Enkelt tand

Hvis du mangler en enkelt tand, og nabotænderne er sunde, er det oplagt at få isat et implantat. Der indopereres en titaniumskrue som vokser fast i kæben, hvorefter der sættes en porcelænskrone på, så du er hel igen.

En enkelt manglende fortand ødelægger et kønt smil
Tandimplantatet sættes i kæbeknoglen, uden at nabotænderne berøres
Abutmentet sættes fast på tandimplantatet
Den nye tandkrone sættes fast på abutmentet og giver atter et naturligt smil

 

Flere tænder

Mangler du flere tænder kan flere implantater isættes og der laves en bro som sidder fast - det er som at have sine egne tænder igen.

Flere manglende tænder påvirker spise- og talefærdigheder
To eller flere implantater fungerer som nye rødder for de nye tænder
Abutments sættes fast på implantaterne og fungerer som støte for tandbroen
De nye tænder sidder godt fast og er klar til normal brug

 

Alle tænder

Når alle tænder mangler i én kæbe kan der sættes 2, 4 eller 6 implanter ind og der kan laves en fast bro eller der kan sættes tryklåse på implantaterne således at en almindelig helprotese kan klikkes fast.

En bro, der fastgøres direkte på flere tandimplantater, er den mest avancere løsning til erstatning af alle manglende tænder
Afhængigt af den kliniske situaton sættes flere implantater i kæbeknoglen
Abutments fungerer som forbindelsesled til implantaterne
Tandimplantatbroen der fastgøres direkte til abutments, er en sikker og permanent løsning

Smartguide

Vi isætter implantater med Smartguide.
Det er en revolutionerende måde at isætte implantater – det er fremtidens teknologi i tandlægepraksis.

Undersøgelser har vist, at det er en meget skånsom og præcis metode. Selve indgrebet er mindre invasivt, der er hurtig heling og stort set ingen eftersmerter. Resultatet er langt mere præcist og en flottere løsning for dig og dit smil.

Top
Thrane.nu