Klinikken er igen åben for behandlinger og undersøgelser!
Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelses retningslinjer. Det betyder blandt andet, at vi skal bruge ekstra tid mellem hver behandling/undersøgelse til omhyggelig rengøring og udluftning. Derfor kan der gå lidt tid inden vi indkalder dig – det håber vi på der er forståelse for.

Tidsbestilling kun telefonisk, på 75 62 10 70

Hvis du har symptomer på Covid-19 bedes du naturligvis melde afbud.
Vi glæder os til at se dig igen.

Ifølge Sundhedsstyrelses retningslinjer, er det desværre ikke muligt at booke online i øjeblikket. Men ring gerne til os på 75 62 10 70

Akut tandlægehjælp

Har du akut brug for tandlægen udenfor klinikkens åbningstid?

Regionens tandlægevagt findes her:

Tandklinikken på Brobjergskolen
Frederiksalle 20
8000 Århus C
40 51 51 62

Tandlægevagten i Århus har åbent fredag kl. 18.00-21.00, weekend og helligdage kl. 10.00-13.00.

Følg link her til tandlægevagten i Region Midtjylland

Hvad kan du selv gøre?

Knækket tand

Har du knækket et stykke af en fortand, og kan du finde stykket, så sørg for at opbevare det, så det ikke tørrer ud. Du kan enten putte det i saltvand, almindeligt postevand eller mælk, eller gem det i munden (ude i kinden) til du kommer til tandlægen. Har du derimod knækket en kindtand behøver du ikke gemme stykket. Skån tanden og kontakt tandlægen.

Slået tand ud

Har du været så uheldig at slå en tand ud, så find tanden og opbevar den i saltvand, almindeligt postevand, mælk eller i munden (ude i kinden) og kontakt en tandlæge med det samme. Den tid, hvor tanden er ude af munden og er i risiko for at tørre ud, er afgørende for prognosen for, om tanden kan sættes på plads og gro fast igen.

Akut tandpine

Har du fået tandpine uden for tandlægens åbningstid, kan du tage almindelig smertestillende tabletter til at dulme smerterne med. Hvis smerterne opstår om natten, kan det også hjælpe at stå op og gå lidt rundt eller få hovedet højere op, fx med en ekstra pude. Nogle gange kan koldt vand lindre, andre gange er det bedre med varmt. Kontakt tandlægen, så snart det er muligt eller ring til Tandlægevagten

Tandlægevagten

Har du akut brug for tandlægen udenfor klinikkens åbningstid?

75 62 75 00

Top
Thrane.nu