Alle former for tandpleje

Tandlægerne Rønn og Lund - Horsens Implantatcenter tilbyder alle former for tandpleje - fra det enkle til implantater og behandling af parodontose. Vi arbejder professionelt, og for os er det vigtigt, at du er tryg og oplever en god behandling. Målet er et godt, flot og funktionelt tandsæt.

Vi tilbyder bl.a:

Risikotænder

Risikotænder er tænder vi er ekstra opmærksomme på. Vi tilbyder en plan over risikotænder med behandlingsmuligheder – og en vejledning om økonomien. Det er væsentligt at få talt om risikoen, hvilke behandlingsmuligheder der er, prognose og at få styr på det økonomisk.

Vi samarbejder med Denti hvor der er lånemuligheder, en hurtig og enkel vej til at du kan få opfyldt din tanddrøm.

Vi følger godt med

Hos Tandlægerne Rønn og Lund - Horsens Implantatcenter er alle medarbejdere opdaterede. Vi følger udviklingen inden for tandlægefaget, og ny viden henter vi på jævnligt på kurser i Danmark og i udlandet. Klinikken er knyttet til danske og udenlandske tandlægefaglige foreninger og vi er på forkant med den teknologiske udvikling.

Trios scanner - det digitale aftryk

Slut med akryl og aftryksskeer i munden

Trios 3D-scannerNår man skal have lavet kroner, broer eller implantater er det nødvendigt at tage et aftryk, så teknikeren kan fremstille opgaven bedst muligt. Vi var en af de første klinikker i landet som anskaffede en Trios 3D-scanner. Vi har derfor arbejdet med digitalt aftryk i mange år og har nu, som en af de første klinikker i Danmark, købt den nyeste Trios Move scanner. Vi glæder os til at kunne blive endnu bedre med denne scanner og dygtiggøre os inden for den digitale verden – der er ingen tvivl om at det er vejen frem.
En ting er arbejdsglæden – en anden er at det er langt mere behageligt for dig at blive scannet med et lille kamera i stedet for at vente i flere minutter på at et aftryk skal stivne i munden. Samtidigt bliver det færdige arbejde mere præcist.

Tryllestav

The Wand - Tryllestaven - computerstyret bedøvelseVi vil gerne være tæt på udviklingen. Moderne bedøvelse foregår med en pen – ikke en sprøjte. ”The Wand” kaldes også ”tryllestaven” – det er en computerstyret bedøvelse, der er langt mere behagelig, både under og efter behandlingen. Vi oplever at patienterne er rigtig glade for denne metode, fordi den er så skånsom.

Akupunktur

Akupunktur er effektivt ved tandbehandling, og gør behandlingen mere tryg og behagelig. Hvis du f.eks har kraftig brækrefleks, kan man ved en enkelt nål opnå, at behandlingen lettes betydeligt. Det lyder utroligt, men er sandt.

Priser

Det kan være vanskeligt at gennemskue hvad en behandling kommer til at koste. Nogle priser fastsætter tandlægen selv mens andre fastsættes efter overenskomst mellem Danske Regioner og Tandlægeforeningen.

Læs mere om priser

Top
Thrane.nu