Tandlægerne Rønn og Lund - Horsens Implantatcenter tilbyder alle former for tandpleje - fra det enkle til implantater og behandling af parodontose. Vi arbejder professionelt, og for os er det vigtigt, at du er tryg og oplever en god behandling. Målet er et godt, flot og funktionelt tandsæt.

Vi tilbyder bl.a:

Gratis tandpleje - 18-21-årige

I løbet af 2022 trådte den nye finanslov vedr. gratis tandpleje til unge mellem 18 og 21 år i kraft. Den er siden blevet indfaset løbende og er fuldt implementeret i 2025.
Indfasningen forløber således:

  • 2022: 18-årige
  • 2023: 18-19-årige
  • 2024: 18-20-årige
  • 2025: 18-21-årige

Så er du fyldt 18 år efter 1. januar 2022, kan du komme gratis til tandlæge indtil du fylder 22 år - også hvis du vælger en privatpraktiserende tandlæge som os.

Læs også mere på Indenrigsministeriets hjemmeside her 

OBS: Husk du kan også allerede fra dit 16. år overgå til en privatpraktiserende tandlæge uden omkostninger.

Ønsker du at høre mere så kontakt os på ronnlund@smilhorsens.dk eller ring på 75621070.

Risikotænder

Risikotænder er tænder vi er ekstra opmærksomme på. Vi tilbyder en plan over risikotænder med behandlingsmuligheder – og en vejledning om økonomien. Det er væsentligt at få talt om risikoen, hvilke behandlingsmuligheder der er, prognose og at få styr på det økonomisk.

Vi samarbejder med Sundhed+, hvor der er lånemuligheder, en hurtig og enkel vej til at du kan få opfyldt din tanddrøm.

Vi følger godt med

Hos Tandlægerne Rønn og Lund - Horsens Implantatcenter er alle medarbejdere opdaterede. Vi følger udviklingen inden for tandlægefaget, og ny viden henter vi på jævnligt på kurser i Danmark og i udlandet. Klinikken er knyttet til danske og udenlandske tandlægefaglige foreninger og vi er på forkant med den teknologiske udvikling.

Trios scanner - det digitale aftryk

Slut med akryl og aftryksskeer i munden

Trios 3D-scannerNår man skal have lavet kroner, broer eller implantater, er det nødvendigt at tage et aftryk, så teknikeren kan fremstille opgaven bedst muligt. Vi var en af de første klinikker i landet som anskaffede en Trios 3D-scanner. Vi har derfor arbejdet med digitalt aftryk i mange år. Det er vigtigt, at følge med teknologien, da den har så meget at byde på - også for vores patienter. Så det er faktisk ikke kun kroner, broer og implantater, vi kan tilbyde, men eksempelvis også smiledesign, hvor patienten kan få et helt nyt smil. Vi holder os derfor hele tiden opdateret igennem kurser flere gange om året. Vi glæder os til at kunne blive endnu bedre med denne scanner og dygtiggøre os indenfor den digitale verden – der er ingen tvivl om, at det er vejen frem.
En ting er arbejdsglæden – en anden er at det er langt mere behageligt for dig at blive scannet med et lille kamera i stedet for at vente i flere minutter på at et aftryk skal stivne i munden. Samtidigt bliver det færdige arbejde mere præcist.

Tryllestav

The Wand - Tryllestaven - computerstyret bedøvelseVi vil gerne være tæt på udviklingen. Moderne bedøvelse foregår med en pen – ikke en sprøjte. ”The Wand” kaldes også ”tryllestaven” – det er en computerstyret bedøvelse, der er langt mere behagelig, både under og efter behandlingen. Vi oplever at patienterne er rigtig glade for denne metode, fordi den er så skånsom.

Akupunktur

Akupunktur er effektivt ved tandbehandling, og gør behandlingen mere tryg og behagelig. Hvis du f.eks har kraftig brækrefleks, kan man ved en enkelt nål opnå, at behandlingen lettes betydeligt. Det lyder utroligt, men er sandt.

Priser

Det kan være vanskeligt at gennemskue hvad en behandling kommer til at koste. Nogle priser fastsætter tandlægen selv mens andre fastsættes efter overenskomst mellem Danske Regioner og Tandlægeforeningen.

Læs mere om priser

Top
Thrane.nu