Personale

Bent Rønn, Tandlæge, Horsens Implantatcenter

Bent Rønn

Tandlæge

Bent Rønn blev færdig som tandlæge i 1984 fra Århus Tandlægeskole og har været klinikejer siden 1993.

Bent beskæftiger sig med alle områder inden for faget og har i en periode også undervist på Århus Tandlægeskole. Gennem årene har Bent videreuddannet sig og deltaget på mange kurser, både i ind- og udland. Bent modtager bl.a. henvisninger inden for parodontose- og implantatbehandling.

Bent Rønn har endvidere startet Østjysk Implantatgruppe, nu ITI Study Group og Horsens Implantatcenter.

Anne-Mette Lund, Tandlæge, Horsens

Anne-Mette Lund

Tandlæge

Anne-Mette Lund blev færdig som tandlæge i 1989 fra Århus Tandlægeskole og har siden da arbejdet i privat praksis, først i Vestjylland og fra 1998 i Horsens.

Anne-Mette startede her på klinikken i 2008 og indtrådte i 2009 som medejer. Anne-Mette udfører sammen med klinikkens øvrige personale alle behandlinger og holder sig ligeledes ajour med udviklingen inden for faget ved at deltage i relevante kurser både i ind- og udland.

Mette Sarup, Tandplejer, Horsens Implantatcenter

Mette Sarup

Tandplejer

Mette Sarup er uddannet tandplejer fra Århus Tandlægeskole. Mette tager imod dig med dygtighed og faglige kompetencer som sikrer den bedste behandling af netop dine tænder. Mette laver bl.a. undersøgelser, paradentosebehandlinger, tandblegninger og akupunktur.

Sarah Frandsen, Tandplejer, Horsens

Sarah Frandsen

Tandplejer

Sarah Frandsen er uddannet tandplejer fra Århus Tandlægeskole. Sarah sætter med professionalisme, empati og godt humør dig og dine tænder i centrum. Sarah laver bl.a. almindelige tandundersøgelser, tandrensninger, parodontosebehandlinger og forebyggende behandlinger samt tandblegning.

Janne Bønneland, Klinikassistent, Horsens Imlantatcenter

Jane Bønneland

Klinikassistent

Du vil møde Janes glade, fynske stemme i telefonen og i receptionen. Jane hjælper dig med svar på de fleste spørgsmål og med tidsbestilling, og er derudover medansvarlig for klinikkens bogføring. Jane er uddannet klinikassistent og kan derfor være behjælpelig på mange områder.

Marilyn Hansen, Klinikassistent, Horsens Implantatcenter

Marilyn Hansen

Klinikassistent

Marilyn kommer oprindeligt fra Færøerne og er uddannet klinikassistent. Med sit rolige væsen og store overblik finder du Marilyn både på klinikken, men også ind imellem i receptionen. Marilyn har taget supplerende kurser og laver derfor også tandrensninger.

Karina Nocievski, Klinikassistent, Horsens Implanatatcenter

Karina Nocievski

Klinikassistent

Du vil møde Karina på klinikkerne, hvor hun hovedsageligt vil assistere tandlægerne ved behandlinger. Karina har mange års erfaring fra privat praksis, er empatisk, smilende og meget imødekommende.

Simon Mørk Jensen, Klinikassistenelev, Horsens Implantatcenter

Amalie Hausager

Klinikassistentelev

Amalie er vores klinikassistentelev, som startede juni 2020. Amalie assisterer alle tandlæger ved behandlinger.

Top
Thrane.nu