Personale

Bent Rønn, Tandlæge, Horsens Implantatcenter

Bent Rønn

Tandlæge

Bent Rønn blev færdig som tandlæge i 1984 fra Århus Tandlægeskole og har været klinikejer siden 1993.

Bent beskæftiger sig med alle områder inden for faget og har i en periode også undervist på Århus Tandlægeskole. Gennem årene har Bent videreuddannet sig og deltaget på mange kurser, både i ind- og udland. Bent modtager bl.a. henvisninger inden for parodontose- og implantatbehandling.

Bent Rønn har endvidere startet Østjysk Implantatgruppe, nu ITI Study Group og Horsens Implantatcenter.

Anne-Mette Lund, Tandlæge, Horsens

Anne-Mette Lund

Tandlæge

Anne-Mette Lund blev færdig som tandlæge i 1989 fra Århus Tandlægeskole og har siden da arbejdet i privat praksis, først i Vestjylland og fra 1998 i Horsens.

Anne-Mette startede her på klinikken i 2008 og indtrådte i 2009 som medejer. Anne-Mette udfører sammen med klinikkens øvrige personale alle behandlinger og holder sig ligeledes ajour med udviklingen inden for faget ved at deltage i relevante kurser både i ind- og udland. Anne-Mette  laver desuden snorkeskinner og har mange års erfaring i patienter med tandlægeskræk.

Mikkel Faaborg-Andersen, tandlæge, Horsens Implantatcenter

Mikkel Faaborg-Andersen

Tandlæge

Mikkel blev uddannet tandlæge ved Århus Tandlægeskole i 2008 og har erfaring både fra Tandplejen og privat praksis. Mikkel blev ansat hos os i forsommeren 2019, og vi har fornøjelsen af ham foreløbigt to dagen om ugen.
Mikkel laver alle former for behandling, incl implantater og kirurgi. Mikkel har en sprudlende personlighed og er altid i godt humør.

Mette Sarup, Tandplejer, Horsens Implantatcenter

Mette Sarup

Tandplejer

Mette Sarup er uddannet tandplejer fra Århus Tandlægeskole. Mette tager imod dig med dygtighed og faglige kompetencer som sikrer den bedste behandling af netop dine tænder. Mette laver bl.a. undersøgelser, paradentosebehandlinger, tandblegninger og akupunktur.

Sarah Frandsen, Tandplejer, Horsens

Sarah Frandsen

Tandplejer

Sarah Frandsen er uddannet tandplejer fra Århus Tandlægeskole. Sarah sætter med professionalisme, empati og godt humør dig og dine tænder i centrum. Sarah laver bl.a. almindelige tandundersøgelser, tandrensninger, parodontosebehandlinger og forebyggende behandlinger samt tandblegning.

Janne Bønneland, Klinikassistent, Horsens Imlantatcenter

Jane Bønneland

Klinikassistent

Du vil møde Janes glade, fynske stemme i telefonen og i receptionen. Jane hjælper dig med svar på de fleste spørgsmål og med tidsbestilling, og er derudover medansvarlig for klinikkens bogføring. Jane er uddannet klinikassistent og kan derfor være behjælpelig på mange områder.

Marilyn Hansen, Klinikassistent, Horsens Implantatcenter

Marilyn Hansen

Klinikassistent

Marilyn kommer oprindeligt fra Færøerne og er uddannet klinikassistent. Med sit rolige væsen og store overblik finder du Marilyn både på klinikken, men også ind imellem i receptionen. Marilyn har taget supplerende kurser og laver derfor også tandrensninger.

Karina Nocievski, Klinikassistent, Horsens Implanatatcenter

Karina Nocievski

Klinikassistent

Du vil møde Karina på klinikkerne, hvor hun hovedsageligt vil assistere tandlægerne ved behandlinger. Karina har mange års erfaring fra privat praksis, er empatisk, smilende og meget imødekommende.

Katrine Schmidt, Horsens Implantatcenter

Katrine Schmidt

Administrativ klinikassistent

Katrine er ansat som administrativ klinikassistent. Katrine har flere roller i vores praksis som ”blæksprutte” og tager sig af mange af de administrative opgaver, som følger med at drive en tandlægepraksis. Katrine har fingeren på pulsen og er altid klar til at hjælpe.

Marianne Daugaard, Horsens Implantatcenter

Marianne Daugaard

Klinikassistent

Marianne er oprindeligt udlært klinikassistent her på klinikken, og har efterfølgende været ude at prøve andre erhverv, men er nu for anden gang vendt tilbage til os. Marianne assisterer på klinikkerne og tager sig af sterilisationen. Der er let til smil og godt humør, og man kan ikke andet end føle sig tryg og godt tilpas i Mariannes selskab.

Katrine Schmidt, Horsens Implantatcenter

Simon Mørk Jensen

Simon er tidligere uddannet klinikassistent her hos os i 2020, og vi har fornøjelsen af at have ham tilbage på holdet. Simon er professionel i sin tilgang til tingene med et smil på læben. Du vil møde Simon på klinikken, hvor han assisterer tandlægen, og du vil ikke føle dig andet end tryg i hans selskab.

Top
Thrane.nu