Klinikken er igen åben for behandlinger og undersøgelser!
Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelses retningslinjer. Det betyder blandt andet, at vi skal bruge ekstra tid mellem hver behandling/undersøgelse til omhyggelig rengøring og udluftning. Derfor kan der gå lidt tid inden vi indkalder dig – det håber vi på der er forståelse for.

Tidsbestilling kun telefonisk, på 75 62 10 70

Hvis du har symptomer på Covid-19 bedes du naturligvis melde afbud.
Vi glæder os til at se dig igen.

Ifølge Sundhedsstyrelses retningslinjer, er det desværre ikke muligt at booke online i øjeblikket. Men ring gerne til os på 75 62 10 70

Smuk klinik i hjertet af Horsens

 

Klinikken har eksisteret siden 1930´erne og er beliggende i en hyggelig gammel herskabslejlighed. Bent Rønn overtog klinikken i 1993 og Anne-Mette Lund kom til i 2008. Hos Tandlægerne Rønn og Lund - Horsens Implantatcenter tager vi professionelt hånd om dig og dine tænder. Vi lægger stor vægt på, at vores patienter forlader klinikken med oplevelsen af at have fået en god og tryg behandling.

Kort ventetid og høj faglighed

Hos os kommer du hurtigt til og når du er her, bestræber vi os på at udføre behandlingen med mindst mulig ventetid og største professionalisme. Vi gør rigtig meget for at holde os opdateret på den sidste ny udvikling inden for vores fag og tager ofte på kurser i både ind- og udland. Vi er desuden med i flere danske og udenlandske tandlægefaglige foreninger.

 

Top
Thrane.nu