Intern blegning

Et uheld kan desværre resultere i, at tænderne med tiden misfarves. Man bliver hæmmet i hverdagen, og smilet er pludselig ikke så bredt mere som førhen.

En af vores patienter kom til os, da hun længe havde været ked af de misfarvninger, hendes tænder havde fået efter netop et uheld... var der noget vi kunne gøre for at hjælpe hende? Det var der heldigvis. Vi foretog en intern blegning af tænderne, og resultatet er ikke til at tage fejl af. 

Se før/efter billede nedenfor.

Måske går du også med et lignende problem, og gerne vil have hjælp...

En intern blegning koster fra 1.883,- og inkluderer røntgen, intern blegning og en plastfyldning.

Bestil tid til forundersøgelse i Horsens

Alle tænder er forskellige, og derfor er det også meget forskelligt, hvor mange behandlinger der er behov for i forbindelse med en intern blegning, og hvad resultatet bliver. Når du kontakter os for at få lavet en forundersøgelse til en intern blegning, lægger vi en behandlingsplan, hvor vi skitserer mulighederne for dig. Vi giver dig det fulde overblik over, hvad vi laver, hvor lang tid det vil tage, og hvad det kommer til at koste.

Kontakt os for en tid, hvis du ønsker at få at vide, om en intern blegning kan hjælpe dig. Vi tager professionelt hånd om dig på vores klinik i Horsens og sørger for, at du får den bedste rådgivning.

Tryk på billedet for at se stort billede.

 

Top
Thrane.nu