Klinikken er igen åben for behandlinger og undersøgelser!
Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelses retningslinjer. Det betyder blandt andet, at vi skal bruge ekstra tid mellem hver behandling/undersøgelse til omhyggelig rengøring og udluftning. Derfor kan der gå lidt tid inden vi indkalder dig – det håber vi på der er forståelse for.

Tidsbestilling kun telefonisk, på 75 62 10 70

Hvis du har symptomer på Covid-19 bedes du naturligvis melde afbud.
Vi glæder os til at se dig igen.

Ifølge Sundhedsstyrelses retningslinjer, er det desværre ikke muligt at booke online i øjeblikket. Men ring gerne til os på 75 62 10 70

Rodbehandling Horsens

Hos Tandlægerne Rønn og Lund i Horsens har flere års erfaring med rodbehandling og tager altid imod vores patienter med et smil. Har du tandlægeskræk tager vi hånd om det og har du spørgsmål til din behandling, er vi altid klar med et svar. Bestil tid til rodbehandling hos os, vi tager professionelt hånd om dig og dine tænder.

Sådan udføres en rodbehandling

En rodbehandling bruges til at behandle en nerve- eller rodbetændelse. Nerven og bakterierne fjernes fra tanden med nogle tynde rodfile. Rodkanalen skylles undervejs med en desinficerende væske, og tørlægges og forsegles til sidst med et gummiagtigt materiale. Behandlingen følges hele vejen med røntgenbilleder.

Rodbehandlingen gør, at tandkronen bliver udhulet og derfor afsluttes behandlingen med, at tanden bliver bygget op på ny med en fyldning eller en krone.

Derfor skal du have en rodbehandling

De fleste får en rodbehandling, fordi et hul i en tand når igennem tandbenet og helt ind til selve nerven, så bakterier trænger ind og giver betændelse i nerven. En rodbehandling kan også være nødvendig, hvis en gammel fyldning har ligget tæt på nerven, eller hvis tanden har været udsat for et slag.

En rodbehandling foretages med andre ord for at fjerne bakterier og deres affaldsstoffer, fordi de giver en kronisk betændelse i tandens nerve. En rodbehandling og fjernelse af tandens nerve er nødvendig, for ellers vil bakteriernes affaldsstoffer brede sig.

Bestil tid til en rodbehandling i Horsens

Kontakt os for en tid, hvis du har behov for en rodbehandling. Vi tager professionelt hånd om dig og dine tænder på vores klinik centralt i Horsens.

Top
Thrane.nu