Klinikken er igen åben for behandlinger og undersøgelser!
Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelses retningslinjer. Det betyder blandt andet, at vi skal bruge ekstra tid mellem hver behandling/undersøgelse til omhyggelig rengøring og udluftning. Derfor kan der gå lidt tid inden vi indkalder dig – det håber vi på der er forståelse for.

Tidsbestilling kun telefonisk, på 75 62 10 70

Hvis du har symptomer på Covid-19 bedes du naturligvis melde afbud.
Vi glæder os til at se dig igen.

Ifølge Sundhedsstyrelses retningslinjer, er det desværre ikke muligt at booke online i øjeblikket. Men ring gerne til os på 75 62 10 70

Tandblegning Horsens

Hos Tandlægerne Rønn og Lund i Horsens tilbyder vi professionel tandblegning, der genskaber dine tænders farve uden at gå på kompromis med tandsundheden. Vi lægger en behandlingsplan, hvor vi skitserer mulighederne for dig, så du er sikker på, hvad vi laver, hvor lang tid det tager samt hvad det koster, inden vi går i gang.

Professionel tandblegning

Gennem de senere år er flere og flere blevet interesseret i at få lavet en tandblegning og at få lavet pæne, funktionsdygtige tænder. Hos Tandlægerne Rønn og Lund i Horsens deltager vi hyppigt og målrettet i kurser i kosmetisk tandpleje, så vore patienter kan få lavet den flotteste, mest naturtro behandling.

Tandblegning skræddersyet til dig

Alle tænder er forskellige og derfor er det også meget forskelligt, hvor mange behandlinger der er behov for i forbindelse med en tandblegning og hvad resultatet bliver. Når du kontakter os for at få lavet en tandblegning, så lægger vi en behandlingsplan, hvor vi skitserer mulighederne for dig. Vi giver dig det fulde overblik over, hvad vi laver, hvor lang tid det vil tage og hvad det kommer til at koste.

Bestil tid til tandblegning i Horsens

Kontakt os for en tid, hvis du ønsker at få foretaget en tandblegning. Vi tager professionelt hånd om dig på vores klinik i Horsens og sørger for, du får smukke hvide tænder.

Top
Thrane.nu